Tom Haver

Tom begint met zingen op 10-jarige leeftijd als hij ‘troubadour’ speelt in de eindmusical op de basisschool. Na de HAVO gaat hij studeren aan de hogere hotelschool in Leeuwarden.

Het zingen komt even op een laag pitje te staan. Tom krijgt de kans om als DJ aan de slag te gaan in Callantsoog.

Hierna gaat hij aan de slag in Bobs Party Palace in Uitgeest. Tijdens het stappen in de skihut in Rotterdam wordt hij spontaan aangenomen. Tom staat anderhalf jaar lang 5 dagen per week als vaste zanger in de skihut. In de weekenden is hij actief als DJ in Bobs.

In 2006 neemt Tom Haver samen met 2 oudcollega DJs een cd op. De single komt in de top 20, de clip op TMF en formatie ‘Jumping Jacksis ontstaan. Tom besluit om zich totaal te focussen op muziek. Hij is nu al 4 jaar iedere winter in de Oostenrijkse skigebieden te vinden, waar hij staat te zingen en te draaien.

Tijdens een avondje stappen in café Bolle Jan, waar hij een aantal nummers zingt, wordt hij gevraagd om ook een keer in het café op te treden. Dit eerste optreden is een succes tot groot plezier van Tom en vanaf dat moment staat hij vast in café Bolle Jan te zingen.

De boekingen nemen toe en Tom Haver staat daardoor ook in Oostenrijk, Spanje en Amerika op het podium. Inmiddels is hij bekend van het nummerSamen Vanavond’, een cover van de Braziliaanse zanger Michel Teló, dat tot beste cover wordt uitgeroepen. Dit levert Tom een optreden in het voorprogramma op, tijdens de wereldtour van Michel Teló. In september 2012 komt het nummerJe hoort bij mijuit.

Tom groeit uit tot een graag geziene entertainer en zanger van hoog niveau. Van de Spaanse Costa tot en met de Oostenrijkse Alpen draait hij al jaren mee in te top. Altijd met een aanstekelijk enthousiasme, waarmee hij elk optreden tot een muzikaal feest weet te brengen

Na diverse singles die allemaal de Nederlandse top 30 halen, staan er ook in 2019 twee nieuwe singles klaar om gereleaset te worden, daarmee geeft Tom aan klaar te zijn voor een geheel nieuwe uitdaging op muzikaal gebied. MetZomer in je Ogenkomt de kickoff van zijn nieuwe album, die in de zomer van 2019 uitkomt! 

Eind november 2019 tekent Tom een contract met producent John Dirne van White Villa Studios en het platenlabel Toekomst Music. In deze maand lanceert Tom de singleLisa’, geschreven en geproduceerd door Billy Dans, uitgebracht onder het label Toekomst Music. Een nummer dat is opgebouwd uit Volkse invloeden en een mix van Pop. Een heerlijk stuk muziek, die de juiste sfeer oproept.

2020 belooft een mooi jaar te worden. Een frisse start van een nieuw decennium, waarin je veel nieuwe hitsingles mag verwachten.

Laatste muziek

Laatste videos

Social Media