Over ons

White Villa International is klaar voor de toekomst

Na ruim 20 jaar ruilt White Villa Studios zijn studio in Ede in voor een gloednieuw studiocomplex in Hoofddorp. Eigenaar John Dirne treedt hiermee uit zijn succesvolle schaduw en gunt zijn hitfabriek een frisse upgrade. Hij heeft jarenlang met grote sterren als Madonna, Rihanna, David Guetta en Avici mogen werken, in rust en anonimiteit.

Ook menig Nederlandse ster kende zijn weg naar de studios in Ede. Toch is het tijd voor een nieuwe toekomst! Met het eigen platenlabel: Toekomst Music, zal het grootste studiocomplex van Europa niet alleen de deuren openen voor bekende sterren, ook nieuw talent krijgt hier een professionele kans.

Toekomst Music

Dit moet voor menig artiest, bekend en onbekend, als muziek in de oren klinken: Toekomst Music staat voor een totaalconcept. Hiermee wordt de artiest compleet in de watten gelegd. Onze  ‘artiest ontwikkeling’ bestaat uit een compleet pakket van diensten, die door het team van  professionals binnen White Villa Studios worden aangeboden. Zij zorgen ervoor dat een artiest van A tot Z wordt begeleid. Denk aan het moment van het liedje schrijven, de muziekproductie en marketing!

Lach, Leef, Huil & Bid

Next Level

In Hoofddorp wordt momenteel gebouwd aan een enorm groot en geavanceerd studiocomplex. Hier zal White Villa Studios de komende jaren, de artiest een podium bieden van een Next Level. Nationaal en Internationaal, bekend of onbekend, Toekomst Music is er klaar voor.